Steven Univers
Sword Dancers
Spel Helg med Steven Univers

Steven Univers

Steven är teamets knasiga knäppgök. Han kanske inte är lika kraftfull som de andra ädelstenarna. Eller lika smart. Men han hittar alltid ett förvånande sätt att rädda dagen!

Granat

Granat är en stark och disciplinerad krigare, och är gruppens inofficiella ledare. Hon är en fåordig ädelsten som föredrar att låta sina mäktiga stridshandskar sköta snacket.

Ametist

Ametist är Kristallstenarnas vilde. Hon älskar att härja med Steven och har en vass tunga. Hennes vapen är en kristallpiska som kommer från juvelen i hennes bröstkorg.

Pärlan

Pärlan är en extrem perfektionist som lätt blir störd när något förstör hennes planer. Detta något är nästan alltid Steven. Hennes favoritvapen är ett magiskt spjut.

Steven Univers

Tro på Steven! Steven Univers är en hjälte, som är till hälften människa och till hälften ädelsten, som lär sig rädda världen med de magiska krafterna i hans navel. Steven kanske inte är lika kraftfull som Kristallstenarna. Eller lika smart. Men det hindrar honom inte från att hänga med Granat, Ametist och Pärlan på deras magiska äventyr - där Steven alltid hittar ett förvånande sätt att rädda dagen.

KARAKTÄRER