Barnens lägerö

Rymdvarelse

Små, söta och luddiga rymdvarelser. Dessa små xylofon-spelande varelserna finns överallt på ön och älskar att flyga runt (och krascha med tefaten). De är riktigt busiga, men det är svårt att bli arg på de söta små varelserna!

Igelkott

Igelkott är Oscars bästa vän, en boksmart vegetarian som också kan vara en varulv (shyyy, det är hemligt). Hon vill bli en vetenskapsman när hon blir vuxen, så en ö full av oförklarliga varelser och magi passar henne jättebra!

Max

Max är en superhipp och tuff campare. Han är Oscar och Igelkotts kompis. Ibland kan han vara för cool för skolan, men innerst inne är han en snäll kille som alltid är där när du behöver hjälp (om inte han sover eller glömt bort det).

Susie

Susie är lägrets överhuvud och ledare. Hon är fåfäng, bossig - och en häxa! När hon inte använder sina magiska krafter för att göra sitt liv enklare, gör hon camparnas liv hårdare istället! Kanske hon bara är missförstådd?

Oscar

Oscar är en elefant som älskar äventyr, pyjamas och prata om sina känslor med månen. Han tar det oftast lugnt i livet samtidigt som han är modig och lojal mot sina vänner - särskilt hans BFF Igelkott. Han är en nyfiken campare, och är ofta ute och utforskar ön och hjälper de konstiga varelserna.

Barnens lägerö

Oscar och Igelkott är två bästisar som tillbringar sin första resa tillsammans i lägret - Men det här blir inte en normal sommar! Ön är täckt av magiska varelser, levande mat, en pratig måne och alla lägerledare är häxor! Häng med Oscar och Igelkott när de hänger tillsammans med Snömannen, reser genom tiden och upptäcker flera mysterier på Barnens lägerö.

KARAKTÄRER
Drillionaire
REKLAM
Toon Cup 2017
Power Surge