Dexters Laboratorium

Dexter

Dexter är ett typiskt, meterhögt vetenskapligt geni i labbrock som har en konstig dialekt. Hans största utmaning är att hålla sin nyfikna syster Dee Dee borta från nästa, fantastiska uppfinning.

Dee Dee

Dee Dee är Dexters storasyster och hans största hinder i sökandet efter vetenskapliga upptäckter. Hon älskar allt tjejigt och är en katalyst för kaos som ofta dansar och studsar genom Dexters labb.

Mandark

Dexters ärkefiende Mandark är på samma intellektuella nivå som Dexter, men hans labb är ännu större och bättre. Mandarks huvudambition är att stänga Dexters labb så att han är det enda vetenskapliga geniet.

Mamma

Dexters husliga mamma har ingen aning om att hennes son har ett hemligt laboratorium i huset. Hennes moderliga krav hindrar ofta Dexter i hans arbete.

Pappa

Dexters pappa är en lättsam typ som är totalt okunnig om Dexters aktiviteter utanför skolan. Dexter gör allt han kan för att det ska fortsätta att vara så.

Dexters Laboratorium

Dag efter dag smyger det unga geniet Dexter in i sitt hemliga laboratorium i sovrummet för att lösa problem, från att rädda världen till att stoppa mobbare på skolan. Han avbryts bara av sin nyfikna ballerinasyster Dee Dee.

KARAKTÄRER