Ninjago

Lloyd

Vapen: Jadekedja Karaktär: Lloyd är ämnad att bli den gröna ninjan och fast beslutsam att leva som ninja fullt ut. Lloyd har kommit långt sedan vi träffade honom senast och han är mycket engagerad i ninjornas konster.

Kai

Eldens mästare Vapen: Dubbelt jadesvärd Karaktär: Impulsiv, modig och stark. Brinner för att alltid göra rätt. Kai är hetlevrad men själv skulle han antagligen kalla sig passionerad. Han är impulsiv, modig, otroligt lojal och teamets hjärta på många sätt.

Zane

Zane: Titanninjan Vapen: Gyllene Sai Karaktär: den coolaste Nindroiden. Sist vi såg Zane var han otroligt modig och offrade sig själv för att rädda Ninjago.

Jay

Med humorn som vapen Vapen: Jadesvärd Karaktär: Glad och kvicktänkt även när det hettar till ordentligt.Blixtarnas mästare i ninjateamet som alltid är lika pratglad. Jay förlitar sig på sina blixtsnabba reflexer snarare än sin styrka och är utmärkt och kreativ i en strid.

Cole

Jordens ninja Vapen: Jadelie Karaktär: Cole är gängets klippa. Han är alltid fokuserad och sansad – förutom när det kommer till kakor och snacks. Cole är oövervinnerlig i strid. Han visar hur osjälvisk han är genom att låta sig tillfångatas för att rädda sin vän Jay.

Ninjago

En förlust kan få stora konsekvenser. Förlusten av Zane i striden mot OverLord splittrade våra favoritninjor och lämnade teamet sargat. Men när de får en mystisk inbjudan till mäster Chens ”elementturnering” på en okänd ö börjar de ana att deras vän kanske fortfarande är i livet. Och för att få tillbaka honom måste de inte bara kämpa mot andra som har unika elementkrafter, utan till sist även strida mot varandra.

KARAKTÄRER