Unikitty

Mästare Bister

Mästare Bister är Bisterstadens borgmästare - den pessimistiska och regniga staden tvärsöver UniKittys rike.

Richard

UniKitty och Valphörnings entoniga hovmästare, Brick försöker hålla slottet i ordning och reda, även om det är det sista Unikitty tänker på.

Unikitty

Den bedårande prinsessan UniKitty gör allt för att hjälpa hennes vänner oavsett vad som händer. Även om hennes ansträngningar resulterar i okontrollerbara, vansinnigt roliga och bokstavliga explosioner av känslor!

Valphörning

UniKitty och hennes yngre bror, Valphörning hänger alltid tillsammans för att rädda dagen, och han försöker oavbrutet visa hur tuff han är trots sin ålder och storlek.

Hawkodile

UniKitty og Valphörnings överbeskyddande livvakt, Hökodil tränar alltid för strid men tackar inte nej till ett roligt äventyr.

Dr. Fox

Geni-ingenjören bakom UniKitten och Valphörnings fordon och vetenskapliga behov, Doktor Räv jobbar alltid med något nytt i labbet för att hjälpa äventyrarna!

Brock

Brock är Mästare Bisters partner, som alltid försöker hindra UniKittys äventyr.

Unikitty

UniKitty flyger ut från LEGO FILMEN och in i sin egen värld full av äventyr, spänning och dansfester! Hon är har ett gott hjärta men kan fort bli argsint, och kommer göra allt som krävs för att hålla sitt rike lyckligt.

KARAKTÄRER