Powerpuff Pinglorna
Morning Mayhem

Blomman

Blomman är Powerpuff-pinglornas ledare. Hon är stark, beslutsam och omtänksam. Hon försöker att inte ta jobbet alltför allvarligt.

Bubblan

Bubblan är den snällaste och sötaste Powerpuff-pinglan, men det betyder inte att hon är menlös. Ibland tar skurkarna och monstren henne inte på allvar, men det är alltid till deras nackdel.

Buttran

Buttran är en tuff, temperamentsfull pojkflicka som inte har tid för planering. Hon fajtas hårt och har en mängd offer som bevis. När ondskan dyker upp är Buttran i form och redo att slåss hårt och intensivt.

Professor Utonium

Professor Utonium är en förutseende man, extremt intelligent och lärare i kvantfysik och mikronukleär fusion. Han är också mycket medkännande och tycker om att hjälpa sina medmänniskor.

Borgmästaren

Vad den lille, korkade borgmästaren i Townsville saknar i huvudet, kompenserar han för med hjärtat. Han vill skydda Townsville från ont, om inte annat för att staden producerar de bästa pickles han någonsin provat.

Mojo Jojo

Mojo Jojo var tidigare professorns laboratorieassistent. Vid en dramatisk olycka förvandlades han från en vanlig apa till en apa med storhetsvansinne och ändrade för alltid Townsvilles historia.

Powerpuff Pinglorna

Blomman, Bubblan och Buttran är Powerpuff-pinglorna. De är tre små flickor som har ett uppdrag: att rädda världen innan det blir läggdags. Flickorna lever tillsammans med Professor Utonium i en förort utanför Townsville där de mäter sin intelligens och sin styrka mot en rad monster och skurkar.

KARAKTÄRER