Gumballs fantastiska värld
Gumball Spelen
Rhuthmic Romance

Anais

Anais är Gumballs lillasyster och hon är den smartaste i familjen. Trots att hon är jätte söt så är hon även uppnosig och sarkastisk. Hon får aldrig slut på idéer, trots att ingen annan i familjen lyssnar på dem.

Darwin

Darwin brukade vara familjens husdjur men nu är han Gumballs lojala och bästa vän. Han må vara harmlös och naiv men han är full av överraskningar...och fiskmat.

Gumball

Gumball är obotligt optimistisk, charmigt obetänksam, och han är villig att pröva allt en gång – t o m att låta ett spöke ta över hans kropp för en dag. Det enda han lär sig av sina misstag är hur man begår fler misstag.

Nicole

Nicole är chefen i huset och är både kärleksfull och sträng. Hon älskar sina barn och gör allt för dem, hon är till och med kapabel att jaga en Tyrannosaurus Rex längs motorvägen ridandes på en arg hund.

Rickard

Rikard är en stor rosa kanin. Extremt oförberedd för livet och det enda han älskar mer än dataspel är hans familj, ni hörde rätt, och att undvika all sorts ansvar – som t.ex. skaffa ett arbete.

Gumballs fantastiska värld

Det här är familjen Watterson: Mamma, pappa, Anais, Darwin och så Gumball, förstås! Han är en tolvårig katt som ofta råkar ut för missöden. Det är Gumballs fantastiska värld.

KARAKTÄRER