Clarence

Mary

Mary är Clarences mamma, och hennes sällsynta kombination av tålamod, uthållighet, humor och villkorslösa stöd, gör henne till den perfekta föräldern åt Clarence.

Belson

Belson är en mobbartyp som hellre sårar med vassa ord än skarpa nävar. Belson är ett bortskämt rikemansbarn som i hemlighet gillar Clarence, trots att han aldrig skulle erkänna det.

Sumo

Clarences bästa kompis Sumo är en tuff, gatusmart kille. Han hittar på vilda upptåg och är totalt orädd, men han är också obändigt lojal och ställer alltid upp för sina kompisar.

Clarence

Clarence är full av en aldrig sinande entusiasm och nyfikenhet. Det finns inget han inte gillar eftersom han tycker att allting är så fantastiskt. Hans unika inställning gör varje dag till den bästa någonsin.

Jeff

Clarences bästa kompis Jeff är lite fyrkantig och har en lång rad fobier. Men inte ens någon som är så försiktig av sig som Jeff kan låta bli att ha kul när Clarence är närheten.

Clarence

I en högljudd värld är Clarence som solsken i en glasburk, rätt och slätt. Han ser världen helt och hållet i sina älsklingsfärger: Vindruvslila och neongrönt. Clarence skattar sina kompisar Jeff och Sumo, och sin mamma Mary, högre än guld. Ingenting som händer, bra eller dåligt, kan få Clarence på dåligt humör.

KARAKTÄRER