Bara björnar

Grizzly

Grizzly är den äldsta av bröderna. Han må vara en karismatisk, gladlynt och mycket motiverad ledare, men Grizzly är inte den smartaste björnen i skogen. Kanske åt han färgprover som liten, ingen är riktigt säker. Men det han saknar i vett kompenserar han med ren energi och vilja.

Panda

Panda är mellanbarnet och raka motsatsen till sina bröder. De älskar att dansa men Panda föredrar att stå still. De älskar att äta kött, men Panda är vegetarian. Panda hänger gärna på de flesta av Grizzlys upptåg, även om han är lite smartare.

Isbjörn

Isbjörn är den yngsta av de tre björnbröderna och är ofta väldigt tyst och lite avståndstagande. Men även om han är en fåordig björn ska man inte underskatta honom. Han har många oväntade talanger och är en hemlig savant som hanterar björnarnas alla tråkjobb.

Bara björnar

Grizzly, Panda och Isbjörn är tre bröder som försöker passa in i området och skaffa sig vänner ... vilket kan vara lite svårt när man är en björn. Grizzly är den äldsta björnen och leder sina bröder med aldrig sinande optimism ... vilket bara är katastrofalt då och då. Panda, mellanbarnet, är en hopplös romantiker medan den yngsta brodern, Ice Bear, är en alldeles speciell typ.

KARAKTÄRER