Äventyrsdags
Klicka här

Finn

Finn är en knäpp kille som drömmer om att bli hjälte. Han ser kanske inte så tuff ut, men när onda krafter dyker upp besegrar han dem. Det är hans uppdrag.

Jake

Finns bästa vän är en klok gammal hund med hjärtat på rätta stället. Jake har magiska krafter och kan göra sig längre och större. När inga onda krafter är i farten, spelar han altfiol med flickvännen Lady Rainicorn.

Iskungen

Iskungen är beväpnad med en magisk krona och ett iskallt hjärta och har bara ett mål: att till varje pris skaffa sig en fru.

Fröken Regnhörning

Lady är prinsessan Tuggummis lojala och majestätiska husdjur. Hon älskar att spela altfiol och passar därför bra ihop med Jake.

Marceline

Marceline är en vild rocktjej. Hon har vandrat runt i landet Ooo i århundraden och det har gjort henne till en orädd våghals.

Prinsessan Tuggummi

Prinsessan Tuggummi är en nördig miljonär som ägnar sig åt alla slags töntigheter från rymdforskning till sköldpaddsuppfödning.

Cake

Katten Cake är en kvinnlig version av Jake. Hon har liknande krafter som gör att hon kan sträcka, böja och förvandla sin kropp, och hon är ihop med Lord Monochromicorn.

Fionna

Fionna är en kvinnlig version av Finn och är minst lika modig, äventyrlig och häftig som sin manliga motsvarighet när hon tar sig an sin fiende, Isdrottningen.

Gunter

Gunter är vad Iskungen kallar alla sina pingvinbetjänter. Men han uttalar det olika beroende på pingvinens personlighet.

Eldprinsessan

Eldprinsessan är en hetlevrad prinsessa från Eldriket och Finns nya förälskelse. Hennes eldkrafter är kopplade till hennes känslor och hon är känd för att tända till ganska lätt.

Klumprymdprinsessan

Klumrymdprinsessan kommer från det molnliknande kungadömet Klumprymnd. Hon beter sig som en typisk borstskämd tonåring.

Beemo

Beemo är så mycket mer än bara Finn och Jakes rumskamrat. Beemo är också deras vän, kamera, väckarklocka och tv-spelssystem.

Äventyrsdags

Spela gratisspel och titta på roliga videoklipp från serien. Missa inte Finn, Jake och alla deras vänner på deras största äventyr i Landet Ooo. Ta reda på mer om Marceline, Prinsessan Tuggummi, Iskungen och de andra karaktärerna - endast på Cartoon Network!

KARAKTÄRER