Transformers Prime

Optimus Prime

Autobots ledare är störst, starkast och smartast. Det är Optimus Prime som gör upp planerna och skyddar människorna i kriget mot Decepticons. Man kan inte beskriva Optimus Prime som kramgo, men han bryr sig verkligen. Det är bara att han har varit med om många strider... och vet att fler väntar.

Bulkhead

Denna jätte är Autobots kraftkarl. Men Bulkhead har också ett hjärta av guld – något Miko upptäcker när hon blir kompis med honom. Om Miko är i fara finns Bulkhead alltid där, redo att skydda henne.

Bumblebee

Av alla autobots har Bumblebee varit på jorden längst. Därför är han den som bäst förstår sig på människorna. Bumblebees talenhet skadades på Cybertron, så han "pratar" i pip och tut.

Ratchet

Denna ambulans är Autoboternas sjukvårdare. Ratchet lagar armar, ben och kugghjul, men han ogillar att Autobots riskerar liv och lem för att skydda människor och att de tar dem till sin hemliga bas. Fast innerst inne beundrar Ratchet människornas insatser i striden.

Megatron

Decepticons överhuvud är lika ond som Autobots ledare är god. Oavsett om han är förvandlad till utomjordiskt jaktplan eller en robot är Megatron den ondaste och dödligaste av alla Transformers. Han hatar att Optimus Prime bryr sig så mycket om jorden och kommer inte att ge upp förrän han besegrat Autobots och tagit över planeten.

Transformers Prime

Följ med Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead och de andra hjältemodiga Autobotarna när de ger sig ut i strid med de onda Decepticons. Nu då stora stygga Megatron har återvänt med ett mystiskt och farligt grundämne måste Team Prime förbereda sig för en episk strid.

KARAKTÄRER
Drillionaire
REKLAM
Toon Cup 2017
Power Surge