Transformers Cyberverse

Optimus Prime

Optimus Prime är Autobots ledare och Decepticons värsta mardröm! Om du söker efter en hjälte så är detta din bot. Han kan förvandlas till en stor lastbil och är känd för att samla teamet med sitt rop "Autobots, nu kör vi!"

Bumblebee

Bumblebee är garanterat den modigaste, häftigaste, mest episka spejare av Autobots - eller han tror åtminstone det själv.... Han har tappat alla sina minnen! Med Decepticons tätt i hälarna slåss han både för att rädda dagen och få tillbaka sina sista minnen! Bra att han har sina vänner Windblade och Optimus Prime vid hans sida.

Blurr

Blurr är galaxens snabbaste bot - han är oslagbar och lämnar dig lätt bakom i en röksky! Han är snabb i både fart och tal. Denna Velocitronian samarbetar tätt med Bumblebee och hans vänner för att förvirra Decepticons.

Grimlock

Grimlock är den legendariska Dinobot-kungen! När han är i bot-läge är Grimlock en av de smartaste och smidigaste debattörerna där ute - men när han är i T. Rex-läge, handlar det mindre om att prata och mer om att krossa!

Megatron

Megatron är grym, hänsynslös och dåliga nyheter. Decepticons ledare är ren ondska, men oroa dig inte, Autobots är här för att stoppa honom från att uppnå total världsdominans! En gång i tiden var han och Optimus Prime vänner - kan det vara mer där än det som möter ögat?

Starscream

Starscream är extra slug, även för en Decepticon! Han är den typ av bot som kan förråda dig till Megatron, och sedan förråda Megatron till den som erbjuder honom mer makt. En fräck man, som inte vet vad lojalitet är, även om det stirrar han rakt i ansiktet.

Transformers Cyberverse

Bumblebee är på ett kritiskt uppdrag där liv står på spel! Men han mins inte vad det kan vara? Windblade försöker reparera Bumblebees dataminne, medan Decepticon är tätt i hälarna, och tiden rinner snart ut.

KARAKTÄRER
Drillionaire
REKLAM
Toon Cup 2017
Power Surge