LEGO NEXO Knights

Aaron

Aaron är född och uppväxt till sjöss och har ett enkelt mål i livet: Att hitta den ultimata spänningen. Just nu är det att åka på sin coola svävarbräda och slåss mot onda lavamonster. Häftigt va? För att inte tala om farligt! Men som Aaron brukar säga – ingen fara, inget skoj!

Axl

Axl växte upp i en liten lantlig stad i gruvlandet. Han är stor, stark och alltid hungrig. Ibland är han sugen på strid, men för det mesta är det mat som lockar. All riddarträning – som att spela elektrisk luta eller dataspel med Aaron – är verkligen bra för aptiten. Axl pratar inte så mycket, men är alltid redo att äta en liten matbit.

Clay

Clay är verkligen riddare ut i fingerspetsarna. Han är föräldralös och ägnade varje dag under sin uppväxt åt att försöka bli riddare. Nu när hans dröm har slagit in ägnar han istället varje dag åt att träna på sin teknik, lära sig nya saker och bekämpa ondska. Och när han till slut somnar drömmer han om alla hjältedåd han ska utföra nästa dag.

Lance

Lance uppskattar en rejäl strid mot onda monster, men framför allt älskar han att vara känd. Han är född och uppvuxen i en rik familj och har alltid haft det lätt för sig – och så vill han att det ska förbli. Alla strider förstör bara hans skinande rustning och lockiga hår och får honom att se mindre perfekt ut på bild.

Macy

Macy arbetar hårt som riddare. Hon vill skydda Knighton och bevisa för sin far att hon är en skicklig krigare. Hon är arg för att han inte ger henne sitt erkännande och tar ut det på varje monster hon kan svinga sin kraftspikklubba mot. Hon älskar att strida med sina vänner, vilket alltid gör hennes far nervös.

LEGO NEXO Knights

LEGO® Nexo Knights™: Clay, Lance, Maxy, Axl och Aaron. Möt de modiga futuristiska Nexo Knights när de ger sig ut i sitt rullande fort - The Fortrex - för att erövra de onda och förrädiska krafterna!

KARAKTÄRER