Mixlar

Glorp Corp

Den geggiaste av alla stammarna. Glurt, Glomp, Torts, Slusho, Gurggle och Dribbal bor nära världens skorpa och hänger med alger i avloppsrör och smutsiga blöjor på soptippar.

Munchosstammen

MUNCHOSSTAMMEN – SNAX, BERP och VAKA-WAKA – är härliga att umgås med ... om du kan förstå dem. Eftersom de alltid tuggar på något kan det vara en god idé att ta med ett spottskydd att huka dig under.

WELDOSSTAMMEN

WELDOSSTAMMEN– KRAMM, FORX och WUZZO – är Mixlar-planetens gömda arbetare. Hela deras existens handlar om att bygga och reparera saker. De kombinerar sten och metall för att bilda alla sorters mekaniska verktyg.

Frosticon-stammen

Möt Chilbo, Krog, Snoof, Flurr, Lunk och Slumbo från Frosticon-stammen

Lixersstammen

Möt Spugg, Tungster och Turg från Lixersstammen.

Klinkersstammen

Möt Gox, Jinky och Kamzo från Klinkersstammen.

Orbiton-stammen

Träffa Niksput, Nurp-Naut och Rokit från Orbiton-stammen.

Infernites-stammen

Träffa Flain, Zorch, Vulk, Burnard, Flamzer och Meltus från Infernites-stammen.

Glowkie-stammen

Träffa Boogly, Globert och Vampos från Glowkie-stammen.

Scorpi

Denna storögde typ älskar att gosa, vilket är allt annat än lätt när man har vassa kroppsdelar. Som de andra medlemmarna i Spikels-stammen är Scorpi en mycket tillgiven karaktär.

Footi

Detta gängliga energiknippe älskar att skutta, hoppa och dansa trots hans enorma och vassa fötter. Foots spetsiga yttre hindrar honom inte från att ha en gullig och mysbenägen insida, precis som resten av Spikels-stammen.

Hoogi

Han älskar att kramas, vilket kan vara svårt med hans spetsiga klor. Hoogi glömmer ofta att han är täckt av farliga taggar, precis som resten av den tillgivna och kramgoa Spikels-stammen.

Wizwuz

Wizwuz rapar en magisk blå essens, gillar att hänga omkring med hjälp av sin krokformade svans och är helt klart lite av en underhållare!

Magnifo

Magnifika Magnifo är en supersjälvsäker trollkarl med två speciella trollspön som alltid ger allt i varje magishow.

Mesmo

Mesmo är ett magiskt geni som har har vingar och till och med trollkarslhattar på ögonen! Han är lila som alla andra i Wiztastic-stammen och är duktig på trollformler.

Flurr

Flurr är den vaknaste av alla i Frostikon-stammen och verkar aldrig vara sömnig. Detta gör honom till stammens givna ledare. Han är nyfiken av naturen och gillar att utforska Frostikon-stammens land medan han alltid håller ögonen öppna efter trubbel.

Lunk

Lunk är Frostikon-stammens erkänt lite tröga medlem. Det han saknar i hjärnkapacitet och stil tar han igen med sin sega vilja. Han må se löjligt ut när han hasar fram på isen med sina små händer som stöd, men hans tjocka exoskelett gör honom otroligt stryktålig.

Slumbo

Slumbo är den sömnigaste av alla i Frostikon-stammen och det enda som kan väcka honom är en jordbävning. Han kan somna vid de mest opraktiska tidpunkter, som mitt i lunchen eller när han trillar av en klippa.

Kraw

Kraw är Flexer-stammens ledare. Han är kort i växten men hans ego är enormt och han tror att han är den smartaste av alla Mixlar. Kraw älskar att utmana alla runt omkring på hjärndueller där hans huvudstyrkor är hans storlek, form och elasticitet, som han använder för att förvandla sig till en studsboll.

Tentro

Tentro är Flexer-stammens starkaste medlem, men också dess mest känsliga. Han har problem med sitt självförtroende och hamnar ofta i knipa när det passar som sämst. Allt han vill ha är kärlek och omtanke.

Balk

Balks mest spännande del är hans huvud. Det är som en gummiklubba och låter honom smälla, slå, krossa och banka på allt som kommer i hans väg. Det enda problemet är att han gör det så mycket att han nu är lite förvirrad och inte kommer ihåg vad det var han tänkte säga.

Jawg

Jawg är en ytterst lojal och djurliknande Mixel som leder Huggtandsgänget. Inget kan stoppa honom från att skydda sin stam mot angripare, som han biter med sina otroligt enorma och tåliga tänder.

Gobba

Gobba är en medlem i Huggtandsgänget som har begåvats med otroliga smaklökar. Hans pisklika, förlängda tunga ger honom ett fantastiskt smaksinne som är extremt exakt och till och med kan användas till att hitta borttappade föremål - lite likt en blodhund.

Chomly

Chomly är en slö skräpkross. Håll dina händer och fötter i styr, för han äter nästan vad som helst. Detta innebär att han har en otroligt illaluktande andedräkt, och inte blir det bättre av att han pratar så långsamt.

Teslo

Teslo är en djärv och påhittig klättrare som kan använda sin elektriskt laddade svans till att klättra på alla sorters ytor.

Zaptor

En extremt laddad adrenalinjägare som är hänger med på allt. Hans kropp är som en levande åskledare vilket låter honom lagra och släppa ut massiva energiexplosioner.

Volectro

En vimsig, skämtsam Mixel som har fått en eller två elchocker för många i sina dar. Han tillhör Electroid-stammen och hans kropp utstrålar statisk elektricitet som drar saker till den. Det är det värsta fallet av statisk elektricitet någonsin!

Shuff

Shuff är klumpig, ängslig och en riktigt trevlig medlem i Cragster-stammen. Han försöker alltid hjälpa till men det slutar ofta med att han förstör allt runt omkring sig. Hans kropp är som ett levande rivningsklot.

Seismo

En blyg och lite nervös Mixel. Om Seismo blir rastlös kan han börja stampa med fötterna vilket garanterat leder till problem. Hans enorma fötter används för att orsaka jordbävningar som bryter upp jordskorpan.

Krader

Krader är en tuff, lättretlig typ som inte gillar dumheter. Det gör honom till det närmsta en ledare Cragster-stammen har. Med sin sylvassa roterande hand kan han ta sig igenom alla sorters klippor eller gräva djupa hål. Hans attityd garanterar att ingen bråkar med honom.

Vulk

Den starke. Han må vara lite trög, men hans hjärta sitter på rätt ställe. Hans superheta händer kan gräva en flyktväg eller göra en yta för varm för fiender att korsa.

Zorch

Den fräcke skojaren som är snabb nog att komma undan med vad som helst. De eldiga jetstrålarna på hans rygg bär hans kropp överallt med en förvånansvärd hastighet. När han spelar ett spratt med dig och du vänder dig har han redan försvunnit i ett moln av rök.

Flain

Flain är hjärnan i gänget. Han har alltid en plan på gång, är försiktigt i alla lägen och gör sitt bästa för att hålla sig lugn. Men när han tänker för mycket börjar hans huvud brinna! Flain tillhör Infernites-stammen och bor i magmaödemarken nära jordens kärna.

Mixlar

Mixlar är komiska och busiga varelser som lever i stammar med tre medlemmar, i en värld där kombinationer är allt. De kan kombinera sig inom en stam för att skapa större och komplexare Mixlar, eller kombinera med andra stammar för att få tillgång till deras förmågor. Allt som krävs är några villiga Mixlar och en Kubit – den magiska kuben som hittar ett unikt sätt att kombinera dem.

KARAKTÄRER