Kodnamn: Grannungarna

Nummer 1

Niklas A, alias Ledaren, är en ypperlig taktiker. Han tänker ut komplicerade planer för världsherravälde som är så coola att de bara måste testas.

Nummer 2

Hugo P Karlsson, alias Fåntratten, skapar grannungarnas knasiga flygfarkoster och vapen. Han blir så uppjagad att han ibland glömmer bort att andas vilket bidrar till hans kroniska fallandesjuka.

Nummer 3

Kiki Sanban, alias Flörten, är en söt och glad flicka som kan göra vad som helst för att hjälpa ungarna… om hon bara kan komma ihåg vad det är hon ska göra!

Nummer 4

Walle Beatles, alias Tuffingen, är en fräck, impulsiv australiensare. Det han saknar i längd, kompenserar han för med att vara tuff. Han kastar sig huvudlöst in i allt och är den förste att klanta till det.

Nummer 5

Alexandra ”Alex” Lindkvist, alias Den Tysta, talar bara när det finns något viktigt att säga. Denna superspion är den enda i gänget som har en gnutta sunt förnuft förutom Nummer 1.

Kodnamn: Grannungarna

Fem heroiska 10-åringar har bildat en hemlig klubb som heter Grannungarna och som har ett enda uppdrag: att befria alla barn från de vuxnas tyranni!

KARAKTÄRER
Drillionaire
REKLAM
Toon Cup 2017
Power Surge