Johnny Test

Johnny Test

11-åringen Johnny älskar livet. Han drömmer om att köra "monster trucks", och bli bäst i baseball, och mest av allt, att ha superkrafter. Hans systrar hjälper honom med att uppfylla hans drömmar genom att använda honom som försökskanin!

Dukey

När Johnny plockade sitt husdjur, valde han den mest illaluktande, skabbiga och smartaste hunden han kunde hitta. Men, hans systrar hatar stinkande hundar så de bestämde sig för att ändra hans DNA så nu har han superkrafter också!

Susan och Mary

Tvillingarna, Susan och Mary, är supergenier och de enda 13-åringarna på doktorandprogrammet på Porkbelly Mega Institut för Teknologi. De spenderar tiden med att experimentera på deras bror, Johnny, och att försöka imponera på deras granne: snyggingen Gil.

Johnny Test

Johnny är en 11-årig pojke som lever ett ganska vanligt liv. Det vill säga, det är vanligt förutom att hans tvillingsystrar är supergenier och uppfinnare, han har en talande hund och att han hela tiden råkar ut för äventyr! Med tvillingsystrarna som använder sig av honom som sin personliga försökskanin finns det absolut inga gränser!

KARAKTÄRER