Farbror Farfar

Farbror Farfar

Farbror Farfar är alla jordbors magiska farbror OCH farfar, som reser runt, hjälper folk och ändrar deras liv för alltid.

Herr Gus

Herr Gus är en dinosaurieperson som har sett allt som går att se under sina miljontals år på planeten, så han blir aldrig förvånad.

Pizza Steve

Pizza Steve är en pratande pizzabit med solglasögon. Han är också den mest fantastiska person som någonsin levat, i all fall enligt honom själv.

Magväskan

Magväskan är Farbror Farfars magiska talande väska/bästa kompis, och han förser Farbror Farfar med en oändlig ström av användbara och intressanta saker.

Stora Verklighetstrogna Flygande Tiger

Stora Verklighetstrogna Flygande Tiger är Farbror Farfars viktigaste transportmedel under strider. Hon älskar också pojkband och allt annat flickigt.

Farbror Farfar

Farbror Farfar och hans vänner hjälper stora och små på galnast möjliga sätt! Farbror Farfar är alla jordbors magiska farbror OCH farfar som reser runt, hjälper folk och ändrar deras liv för alltid. Husbilen är Farbror Farfars magiska, rullande hem. Den kan köra alldeles själv och innehåller ett oändligt lekhus fyllt av konstiga och galna rum.

KARAKTÄRER