Chowder

Chowder

Chowder älskar mat mer än något annat. Han kan äta allt. Precis allt. Vad som helst. Titta bara på honom. Chowder bor tillsammans med den legendariska mästerkocken Tan Dori och hans fru Tryffel.

Tan Dori

Tan Dori är en mycket kockig kock. Han vet nästan allt om allt, och som den vise guru han är ger han alltid Chowder råd. Han tror också att han är en Casanova, men... det är han inte.

Tryffel

Tryffel är den som egentligen styr Tan Doris restaurang. Hon ger order till sin man, den legendariska kockgurun, som om han var en busig skolpojke. Innerst inne har hon ett hjärta av guld... någonstans…

Shnitzel

Shnitzel är ett stort klumpformat monster som jobbar i Tan Doris kök. Han har ingen humor, men tala inte om det för honom.

Panini

Panini är besatt av Chowder. Hon har fått för sig att Chowder är hennes pojkvän. Chowder försöker tala om för henne att han inte är det, men Panini har hittat nyckeln till Chowders hjärta, och han kommer hela tiden tillbaka för mer.

Chowder

Chowder, den lille kocken med stora drömmar och en ännu större aptit, är det största som har hänt på Cartoon Network sedan stort var någonting att räkna med. Chowder är en kockassistent i den mystiska staden Marsipan, där vad som helst kan hända och inget är normalt, speciellt inte människorna som bor där.

KARAKTÄRER
Drillionaire
REKLAM
Toon Cup 2017
Power Surge