Ben 10 Omniverse
Ben 10 - Ta reda på mer
Alien Unlock 2

Ben Tennyson

Ben må vara galaxens största hjälte, men hans nya omnitrix är minst lika opålitlig som alltid. Han ser fram emot att vara en superhjälte på egen hand, men tyvärr har farfar Max andra planer.

Unge Ben Tennyson

Den unge Ben Tennyson är en mycket speciell kille! Han kan förvandla sig till tio olika alienfigurer tack vare Omnitrixen, en magisk, armbandsursliknande apparat.

Kloss

Kloss kan byta skepnad och består av många olika delar. Han kan göra sig längre, vika ihop sig och formas till nästan vad som helst - en sköld, en behållare, en extralång arm eller till och med en katapult.

Feedback

Bara för unge Ben. Feedback har förmågan att sluka energiattacker och sedan slunga tillbaka kraften mot fienden. Han kan även använda "stickkontakterna" på fingerspetsarna och dreadsen till att tömma motståndarna på energi.

Graviattack

Graviattack är faktiskt en liten planet som till och med har en egen flytande kärna. Med sina tyngdkraftbaserade krafter kan han skapa gravitationsfält som ökar eller minskar andras tyngdkraft. På så sätt kan han få dem att bli lätta som en fjäder eller väga 100 ton!

Jägaren Khyber

Jägaren Khyber är en skicklig spårare och hänsynslös skurk som är stolt över sitt tålamod, och tar sig tid att studera sina byten och trötta ut dem med sin envishet.

Rook

Det här är Rook, Bens superduktiga nya partner och kompis. Med sin prototech-rustning kan han skydda sig mot fiendeattacker eller skjuta i väg krokar. Hans proto-verktyg kan förvandlas till olika vapen.

Yeti

Det här är den strömförande Yeti, en superstark snömannen-liknande alien. Han skapar enorma mängder elektricitet som han slungar mot fienden som eldkulor.

Facklan

Det här är eldiga Facklan, brännhet som alltid. Han kan slunga eldkulor ur sina nävar, flyga igenom luften på en eldbräda och är immun mot attacker med hetta och köld.

Cannonbolt

Detta är hejdlösa Cannonbolt. Han kan rulla ihop sig till en nästan oförstörbar kula, studsa runt och skapa kraftiga chockvågor eller virvla runt som en tornado.

Ballweevil

Ballweevil använder en kletig boll till samla in allt möjligt skräp. När han är redo att gå till attack sparkar han iväg skräpbollen som exploderar när den kommer i kontakt med något. Ju större boll, ju större bang!

Kickande Höken

Kickande Höken kommer från en utomjordisk ras som påminner om jättelika tuppar. Han är en otroligt stryktålig kämpe, med förkrossande sparkar.

Pansarborren

Den här bältdjursliknande alienfiguren har gul, bepansrad kropp och hjälm med horn. Han har otrolig grävförmåga och kan skapa chockvågor och jordbävningar genom att slå i marken.

XLR8

Med blixtsnabba reflexer och förmågan att nå hastigheter på 800 km/h är XLR8 Bens snabbaste alien.

Gigantosaur

När Ben förvandlar sig till denna dinosaurlika alien får han superstyrka, pansarliknande hud och förmågan att växa till en höjd på 18 meter.

Fyrarm

Det här är Fyrarm, en bekant figur med ny look. Han har superstyrka i strid. Han kan hoppa högt upp i luften och använda Big Smack för att skapa en kraftfull chockvåg.

Ben 10 Omniverse

Att besegra skurkar är inte allt en superhjälte gör. Med lite hjälp från sin samvetsgranna och oerfarna partner utforskar Ben de mer udda företeelserna i den hemliga alienvärlden och hittar fiender ur sitt förflutna som söker revansch. Samtidigt hänger en mystisk jägare honom i hälarna! Med 10 nya aliens till hjälp och nya krafttag så är Ben 10 tillbaka och mer underhållande än någonsin!

KARAKTÄRER