Classic Ben 10
Undertown Runner

Ben Tennyson

Ben är en typisk 10-årig pojke. Han spelar sina dataspel, cyklar på sin cykel och råkar ibland ut för trubbel. När han lär sig konsten att förvandla sig till 10 olika rymdvarelser inser han att det är svårare än han någonsin hade kunnat tänka sig att vara superhjälte.

Fyr-Arm

När Ben behöver krossa, kasta eller slå sönder någonting så är det den skräckinjagande, 3,6 meter långa Fyr-Arm som passar bäst.

Upgrade

Upgrade är en biomekanisk rymdvarelse som kan koppla ihop sig med vilken mekanisk apparat som helst, från en mixer till en cykel eller en satellit.

Diamantskallen

Diamantskallen är en kristallrymdvarelse, vars ljusreflekterande kropp är hårdare än diamant. Detta gör honom osårbar i de flesta sorters fysiska attacker och ger honom förmågan att skära och hugga genom nästan vad som helst.

Skuggan

Han är en skuggliknande rymdvarelse med spöklika krafter, han kan gå genom väggar och göra sig osynlig. Hans spöklika uppenbarelse är också bra på att skrämma livet ur skurkar överallt.

Grå Dvärgen

Grå Dvärgen, som bara är 13 cm lång, är av en rymdvarelseras som avlades för att gå in i avancerade maskiner och reparera dem på insidan. Han är extremt smart och ger Ben en tillfälligt höjd intelligens när han förvandlas till Grå Dvärgen.

Facklan

Facklan kommer från en rymdvarelseras som bor på en sol. Han kan skjuta eldpilar med händerna och munnen och göra eldbollar som han kastar eller rullar.

Vasstand

Den här vattenrymdvarelsen är en utomordentlig simmare eftersom han kan andas under vattnet och förvandla sina ben till en stor svans med fenor. Han är otroligt snabb och vig i vattnet och att bli biten av honom är livsfarligt.

Sländan

Sländan är en bevingad insektsliknande rymdvarelse och expertflygare som kan utföra otroliga akrobatiska manövrar i luften. Han klarar sig också bra i en fight genom att använda sina nypor och sin vassa svans som skräckinjagande naturliga vapen.

Vilden

Mer djur än mänsklig form, Vilden är en odjursliknande rymdvarelse med en övermänsklig atletisk förmåga och förhöjda lukt-, hörsel- och smaksinnen. Han kan också skjuta sina ryggfjädrar som projektiler.

XLR8

XLR8 är en dinosaurieliknande rymdvarelse med blixtsnabba reflexer som kan springa snabbare än 480 km/h. Han kan också springa rakt uppför väggar och tvärs över mjuka underlag som lera, is och vatten.

Classic Ben 10

När 10-årige Ben Tennyson hittar en mystisk klocka får han en speciell förmåga. Med klockans hjälp kan han förvandla sig till olika utomjordiska varelser med superkrafter. Ben förstår att han måste använda sina nya krafter till att hjälpa andra och stoppa ondskan. Men ibland måste man få använda sina superkrafter till lite småbus också.

KARAKTÄRER
Drillionaire
REKLAM
Toon Cup 2017
Power Surge